Retourbeleid


Natuurlijk hoop ik dat je blij bent met je bestelling! Toch kan het zijn dat je om wat voor reden dan ook één of meerdere items wilt retourneren.

Na de besteldatum heb je wettelijk 14 dagen bedenktijd. Mocht je je bedenken, stuur dan binnen die 14 dagen een mailtje naar info@daffiesvintage.nl of stuur een berichtje via het contactfomulier. Laat hierin onder andere je bestelnummer achter en de reden van retourneren. Nadat we op de hoogte zijn gesteld heb je nog eens 14 dagen om je bestelling op te sturen. De items dienen in exact dezelfde staat als ontvangen te worden geretourneerd. Als het product in goede orde retour ontvangen is krijg je het orderbedrag teruggestort. Wanneer toch blijkt dat het item beschadigd is, ontvang je geen geld retour.

Houd in gedachten dat de kleding die we verkopen Vintage is en dus al minstens 30 jaar oud. Dit betekent dat er soms gebruikerssporen aanwezig zijn. Alle items die we verkopen worden geïnspecteerd op beschadigingen. Wanneer er zichtbare gebruikerssporen zijn, word dit vernoemd in de detailomschrijving van het product. Mochten we iets over het hoofd hebben gezien en wil je daarom iets terugsturen, dan vergoeden wij de verzend- en retourkosten. Kleding retourneren om andere redenen kan natuurlijk ook. In dat geval zijn de verzend- en retourkosten voor je eigen rekening. Retourneren mag naar het onderstaande adres:

Daffies Vintage
Korte Sint Janstraat 17
4301 AE Zierikzee

De verzending is je eigen verantwoordelijkheid. Behandel de producten dus met zorg en verpak het product goed voordat je het verzendt. Ik raad je aan voor een verzenddienst te kiezen die het pakket van een track & trace code voorziet als verzendbewijs.